Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2007

Ο τουριστας.

Μια από τις πολλές διαφορές του τουρίστα από τον ταξιδιώτη είναι ότι ο πρώτος θέλει να ασχοληθεί όσο το δυνατό λιγότερο με το ταξίδι του , ενώ ο δεύτερος όσο το δυνατό περισσότερο.

Αν ανήκετε στους δεύτερους, τότε το όνειρο ενός μακρινού ταξιδιού μπορεί να γίνει εύκολα πραγματικότητα με ένα κλάσμα των χρημάτων που απαιτούνται από τα οργανωμένα ταξίδια και με μοναδικές εμπειρίες που κανένα ταξιδιωτικό γραφείο δεν μπορεί να προσφέρει.

Αρχίστε να ταξιδεύετε με την φαντασία σας, βρείτε ερωτήσεις, απορίες και αναζητήστε τις απαντήσεις. Το δικό σας ταξίδι θα έχει ήδη ξεκινήσει. Ακόμα κι αν δεν φτάσετε ποτέ στον προορισμό σας, η προετοιμασία θα σας χαρίσει συγκινήσεις, χαρά και γνώσεις.

Στο μικρό αυτό οδηγό, απόσταγμα της δικής μας εμπειρίας, θα βρείτε ελπίζουμε χρήσιμες πληροφορίες ώστε να ονειρευτείτε και να προετοιμάσετε το ταξίδι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και όταν έρθει η στιγμή να ξεκινήσετε, τότε θα διαπιστώσετε ότι η διαφορά του ονείρου από την πραγματικότητα, μπορεί να γίνει απίστευτα μικρή...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

jane..

Ωραίο κείμενο. Το μισώ ταξίδι είναι ο τόπος προορισμόυ, το άλλο μισό είναι ο ταξιδιώτης!

jane είπε...

@fidelio
Σε ευχαριστω πολυ.